lørdag 18. juni 2011

Reisetilbud til lukkede grupper - 30-50% rabatt kun til medlemmer

Lukkete grupper er det siste nye innen salg av reiser på internett. Det siste året har det vært en stor vekst i gode tilbud spesielt rettet mot deg som er "på innsiden" og medlem av en slik klubb.

En av de sitene som skaper mest blest akkurat nå er jetsetter.com, som kanskje har det bredeste tilbudet for sine medlemmer. Jetsetter har tilbud på luksushoteller på destinasjoner rundt i hele verden. De hevder at de er 30-50% lavere ann andre "best rate" priser - og i mange tilfeller, så stemmer dette.
Akkurat nå har Jetsetter blant annet tilbud på hoteller i London, New York, Budapest, Praha, Chicago, Las Vegas, Bangkok og Koh Samui
 
Hvordan kan du bli medlem?
Du kan søke om meldlemskap på deres hjemmeside www.jetsetter.com, eller du kan klikke på min invitasjonslink, noe som vil gi deg umiddelbart medlemsskap og i tillegg 25$ som du kan bruke når du bestiller første gang. Medlemskapet i Jetsetter er gratis.

Salgene på Jetsetter varer i fem til syv dager, eller til det er utsolgt. Brukergrensesnittet på Jetsetter er svært enkelt, og det er lett å navigere seg frem til de tilbudene som er aktuelle for deg. Det er også lagt opp en funksjon som gjør at du kan stå på venteliste, om ikke den billigste prisen er tilgjenglig for deg akkurat nå.
En annen bra funksjon er at dersom du ikke er helt sikker på valget ditt, så kan du betale 10% av kostnaden, og om du velger å kansellere, så blir pengene refundert inn på din Jetsetterkonto slik at du kan bruke de for kjøpe senere.

God tur!!




.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar