tirsdag 24. mai 2011

Hvordan effektivt samle Eurobonuspoeng

De siste årene har det blitt mulig å samle Eurobonuspoeng på andre måter enn å fly, Disse poengene kan  senere benyttes til flybilletter. De tradisjonelle reiserelaterte oppsamlingspartnere som hotellkjeder og leiebilselskap er nå byttet ut med parkeringsselskap, flyttebyråer og moteforretninger.

Man kan nå velge mellom Diners Club, MasterCard eller American Express som gir fra 10-20 poeng pr hundrelapp du bruker på det. Det er kostnader relatert til å anskaffe seg disse kortene, avhengig av om du har gull, sølv eller ingen status hos SAS Eurobonus.

SAS Eurobonus har i tillegg til de ovennevnte kortene et samarbeide med Trumf. Trumf Visakort er gratis å anskaffe seg, og kan benyttes hos Norgesgruppens butikker som f.eks Kiwi, Meny, Joker, Ultra og Spar. Det geniale med Trumf Visa er at det gir deg 3% kjøpsbonus i disse butikkene. Noe som betyr at om du bruker 500 kroner på å handle matvarer til helgen, så får du 15 kroner i trumfbonus (poeng). Disse 15 poengene kan veksles inn i 208 Eurobonuspoeng, det vil si at det er 14 Eurobonuspoeng pr Trumfpoeng, eller 42 poeng pr hundrelapp du bruker - Altså er dette det beste kortet å benytte dersom du ønsker å samle poeng får å fylle på Eurobonuskontoen din.

Et annet eksempel er en husholdning bruker 40.000 kroner i året på mat, så vi det alene gi ca 16.700 Eurobonuspoeng, som igjen vil kunne brukes i henhold til uttakstabellen til SAS. Og med sommerkampanjen som nå kjøres, så hadde det kunne ta 2 voksne og 1 barn fra Norge og hvor som helst i Skandinavia og Finland (totalpris 15.000 poeng) - Kun på det man allikevel handler...... Det ser jeg på som en god deal.

God tur!



 Reiserobin har ingen relasjon til noen av firmaene nevnt i dette innlegget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar