torsdag 26. mai 2011

Reis i stil til London - til overkommelig pris

Stadig flere ønsker litt ekstra komfort når de er på reise – selv på kortere turer. Denne trenden har blitt tydeligere de siste årene, og flere flyselskap tar nå konsekvensen av dette.

London er et stort reisemål for norske turister, og ønsker du den lille ekstra touchen på reisen, så anbefaler jeg at du sjekker ut British Airways sine priser på businessklasse mellom Oslo og London. Da vil du få priser ned mot 2600 kroner for en tur/retur reise. Det å reise businessklasse skaper en god start og en flott avslutning på helgeturen.
Her finner du all informasjon du trenger om Club Europe, som er British Airways sin businessklasse

Det å reise i businessklasse gir litt ekstra i forhold til å ”sitte bak gardinen”, og for ca 600 kroner pr vei synes jeg det er absolutt verdt det. Noe av det du får er:
Prioritet ved innsjekk, ombordstigning og avstigning
Tilgang til lounger på flyplassen
Gratis mat og drikke ombord
Ekstra bagasje gratis
Ekstra bonuspoeng

Disse lave prisene på businessklasse har ganske restriktive regler knyttet til seg. Det er ingen refusjon ved avbestilling bortsett fra skattene på ca  950 kroner, og billettene kan ikke endres.

Jeg sjekket prisene en helg i desember (perfekt også for juleshopping) og fikk en pris med British Airways for 2619 kroner i businessklasse.
Tilsvarende reisetidspunkt med SAS kostet 9061 kroner i businessklasse.   
Norwegian har ikke businessklasse.

Om du nå allikevel skulle ønske å reise økonomi, så var prisene på samme tidspunkt 1427 kroner på British Airways, 1705 kroner på SAS og 1300 kroner på Norwegian (til Gatwick). Husk at som hovedregel så er det rimeligere å bestille, jo tidligere ute du er.

God tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar