tirsdag 14. juni 2011

Fly til Bangkok i businessklasse fra rundt 13.000 kroner

Det å reise i businessklasse, spesielt på lengre turer gir en god start på ferien. Til enkelte destinasjoner kan man på sommeren finne gode priser. En av disse destinasjonene er mange nordmenns favoritt - Bangkok. Som en populær destinasjon så vet flyselskapene å ta en høy pris hit på sommeren - men legg litt ekstra i flybilletten, så kan du reise i stil

Et av de mest anerkjente flyselskapene i verden - Emirates har nå kampanjepriser i businessklasse fra Amsterdam til Bangkok. Det er masse billetter tilgjenglig frem til 1 oktober for 1545 Euro tur/retur inkludert alle skatter og avgifter. Med dagens valutakurs betyr det ca 12.100 kroner. Jeg finner også billetter med SAS tur/retur Oslo - Amsterdam for 962 kroner - så totalt kan man oppleve denne lukusen for 13.100 kroner.

Hvis du velger å ta en natt eller to i Amsterdam på utreise, så henter Emirates deg gratis på hotellet med "limo-service" når du flyr i businessklasse.

For å lese mer om Emirates sin fantastiske businessklasse, kan du trykke her

For bestilling av Emirates billetter - se deres hjemmeside

Emirates er ikke de eneste som har rimlige billetter i Businessklasse østover.
Det meget gode sveitsiske flyselskapet Swiss har også billige businessklassebilletter til Bangkok. De begynner på 15.745 kroner alle skatter og avigifter inkludert. Du kan lese mer om Swiss sin businessklasse her
For bestilling av billetter med Swiss - se deres hjemmeside


Prisnivået er høyt i økonomiklasse for deg som ikke har kjøpt billetter for sommerferien enda, og jeg vil anbefale de som skal til Thailand å legge på de ekstra kronene i et av alternativene over.  Jeg sjekket utreise 15/7 og retur 1/8 mellom Oslo og Bangkok og her er prisene jeg fant:
Emirates/SAS combo som over 13.100 i businessklasse (økonomi mellom Oslo og Amsterdam)
Swiss 15.745 i businessklasse

KLM 10.156 i økonomiklasse
Finnair 10.521 i økonomiklasse
SAS 10.741 i økonomiklasse
Lufthansa 11.231 i økonomiklasse
Air France 12.213 i økonomiklasse
British Airways 13.982 i økonomiklasse


God tur!

1 kommentar:

  1. Kunne aldri falt meg inn å betale 13.000 for å fly til Bangkok! Thailand er et så billig land å besøke, og da er det uaktuelt å bruke en formue på selve billetten.
    Business class på interkontinentale ruter gir riktignok en helt annen opplevelse enn økonomiklasse, men er ikke verdt å betale mange tusen ekstra for. Man kommer frem til samme sted, og det er bare snakk om noen timer. Får man reise business til samme pris er det en bonus, og hvis ikke får man holde ut i noen timer på økonomi :)

    Galskapen her er at det skal være så dyrt å reise til Thailand på visse tider av året. Jeg fatter ikke hva folk tenker på når de går med på et slikt ran.

    SvarSlett